Nederlands Deutsch
 
Buitenstal

 

Waarom een paarden solarium

Sundance biedt u de mogelijkheid een solarium samen te stellen dat het beste bij uw stal past. De ongekende mogelijkheden van een Sundance Solarium liggen in het modulaire systeem. Alle modellen zijn aan elkaar te koppelen waardoor u een geheel eigen model kunt creëren. Ook al gaan er jaren voorbij u kunt gewoon een deel bij kopen en uitbreiden, makkelijker kan het niet.

Uniek aan het Sundance Solarium is de föhn functie, door de elektronische traploze regeling kunt u de ideale temperatuur van de heerlijke warme lucht zelf regelen. De combinatie van de ventilatoren, lampen en de speciale conisch gevormde plastic ringen om de lampen zorgen ervoor dat een Sundance Solarium 25% meer rendement heeft dan welk ander solarium.

Het is mogelijk ultraviolet lampen te monteren, deze worden vaak gebruikt door fokkers en hengstenhouders om in het begin van het jaar de merries het gevoel van voorjaar te geven. Ultraviolet licht stimuleert de hypofyse in de hersenen waardoor hormonen vrijkomen die een eisprong bevorderen.

Ultraviolet licht kunt u ook gebruiken bij een te kort aan daglicht, huidaandoeningen zoals schimmels en mok. Sundance Solariums zijn gebouwd naar de laatste C.E. richtlijnen en voldoen aan alle eisen welke wereldwijd gevraagd worden.

Sundance Solariums kunnen desgewenst ook met een regelkast geleverd worden voor bevestiging aan de wand.

Hopelijk hebben wij u kunnen overtuigen van de kracht, de kwaliteit en de ongekende mogelijkheden van een Sundance Solarium.

Klik hier voor onze compleet assortiment en prijslijst