Nederlands Deutsch
 
Buitenstal

 

Buitenstallen

Deze stallen worden in eigen beheer gefabriceerd en voldoen zodoende aan de hoogste kwaliteits eisen die u verlangen mag voor paard of dier. Ook voor onze buitenstallen geld dat wij hier standaard maten kunnen leveren, bv 3 x 3 meter, maar uiteraard kunnen wij voor u ook maatwerk verzorgen en is geen model te gek voor ons, waarbij de stallen standaard gegalvaniseerd zijn, maar ook poedercoaten in de RAL Kleuren is geen enkel probleem en de stallen afgewerkt kunnen worden met hardhouten of kunstof planken naar wens van opdrachtgever.

Kwaliteit en uitvoering

Al onze stalinrichtingen worden in nederland gefabriceerd zodat wij uitsluitend hoge kwaliteits producten leveren van eenvoudig tot een zeer exclusief niveau, waarbij wij niet uit het oog verliezen dat de veiligheid van uw paard altijd voorop staat. Het ijzerwerk wordt bij de standaard stalinrichting geleverd in de gegalvaniseerde uitvoering, maar het is ook mogelijk om voor de luxe uitvoering te kiezen waarbij u dan de mogelijkheid heeft om het ijzerwerk te poedercoaten in alle RAL kleuren, de verdere afwerking  van uw stallen kan zowel met hardhout of kunstof planken worden afgewerkt.

Service & Levertijd.

Service  & Levertijd zijn erg belangrijk voor u en daarom kunnen wij alle standaard en maatwerk stalinrichtingen verzorgen met een maximale levertijd van 4 weken. Naast deze snelle levertijd kan ons service/montage team u ook van dienst zijn met de plaatsing  en afterservice van uw stallen.

Boavista Omheiningen Boavista Omheiningen
Boavista Omheiningen Boavista Omheiningen
Boavista Omheiningen Boavista Omheiningen