Nederlands Deutsch
 
Buitenstal

 

Binnenstallen

Omdat vrijwel iedere stalinrichting maatwerk vereist , komen wij deze bij u terplaatse bekijken en kunnen dan met opdrachtgever bespreken wat de meest optimale inrichting is die kan worden toegepast in uw stal, waarbij de wensen van client en de veiligheid van uw paard natuurlijk voorop staan. De stalinrichtingen kunnen dus door ons in vele uitvoeringen voor u verzorgd worden.

Kwaliteit & uitvoering

Al onze stalinrichtingen worden in nederland gefabriceerd zodat wij uitsluitend hoge kwaliteits producten leveren van eenvoudig tot een zeer exclusief niveau, waarbij wij niet uit het oog verliezen dat de veiligheid van uw paard altijd voorop staat. Het ijzerwerk wordt bij de standaard stalinrichting geleverd in de gegalvaniseerde uitvoering , maar het is ook mogelijk om voor de luxe uitvoering te kiezen waarbij u dan de mogelijkheid heeft om het ijzerwerk te poedercoaten in alle RAL kleuren, de verdere afwerking  van uw stallen kan zowel met hardhout of kunstof planken worden afgewerkt.

Service & Levertijd

Service & Levertijd zijn erg belangrijk voor u en daarom kunnen wij alle standaard en maatwerk stalinrichtingen verzorgen met een maximale levertijd van 4 weken. Naast deze snelle levertijd kan ons service/montage team u ook van dienst zijn met de plaatsing  en afterservice van uw stallen.

Voerwanden –Voerhekken
Voer & Drinkbakken.

Al deze artikelen kunnen wij u leveren, dus ook hier de mogelijkheid van standaard en maatwerk stalinrichtingen, daarnaast zijn sommige produkten ook  op voorraad. Vraag ook hier wat uw mogelijkheden zijn.

Boavista Omheiningen Boavista Omheiningen
Boavista Omheiningen Boavista Omheiningen
Boavista Omheiningen Boavista Omheiningen
Boavista Omheiningen Boavista Omheiningen
Boavista Omheiningen
Boavista Omheiningen
Boavista RiOmheiningenkken
Boavista Omheiningen
Boavista Omheiningen